Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via Google!


Stjärnorna ropar mitt namn

I am still searching

Skuggorna visar mig vägen

 

Reaching out in space

Stjärnorna ropar mitt namn

 

Wishing my thoughts would caught up

Låter känslan dröja sig kvar

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 315 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-05-05 11:18



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Kreativ, vacker och finstämd.
2015-05-12

  Margit Grell
Den underliggande svenska meningen som ett svar-ett eko.. den engelska meningen blir som ett rop. Effektfullt!
2015-05-10

    prima donna
fin
2015-05-07

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Härliga ord som dröjer sig kvar
2015-05-07

  Angel of love
Jätte fin text.
2015-05-06

    ej medlem längre
Mycket vackert
2015-05-06

  Lindha W Gustavsson
Djupa ord från ditt hjärta och själ. Proffsigt uttryckt!
2015-05-06

    ej medlem längre
Expanderat sinne mår bra!
2015-05-06

  Hanna Mari Wallin
så vackert...stjärnorna ropar mitt namn...

applåder!
2015-05-06

  lila fjäderblomman VIP
Gillar språkmixen. 'Stjärnorna ropar mitt namn'-vackert!
2015-05-06

  anits VIP
Vemodsvackert skaldat!
2015-05-05

  Ingrid Trolle
En fin text
som engagerar
med språkblandning
som intresserar
2015-05-05

  Sunlight
Fin text med fin bild
Intressant att blanda språk, som en inre dialog.
Kan ana en djup innebörd, speciellt i de två sista raderna.
2015-05-05

  Maiah VIP
Finstämd dikt och roligt och annorlunda med mix av två språk
2015-05-05

  aol
Gillar mixen vemodsvackert skaldat
2015-05-05

    ej medlem längre
Så kan det kännas ibland, ja, fint diktat.
2015-05-05

  Blomma-Stjärna VIP
påminner mig om mig själv som då och då vill få ett svar; ett enda - ett absolut svar, typ, ja, Gud den allsmäktiga allbarmhärtiga Fader finns (men jag har inte fått veta)
2015-05-05

    Dan Myrbeck
Fin språk-mix
2015-05-05

  louisegirl
Sökande med stänk av vemod, i dina ord..
Fint!
2015-05-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Sökande vilsenhet i din text!
2015-05-05

  Teresia Ridell
Vilset, vackert..vemodigt.. Gillas !
2015-05-05

  Sommarina VIP
Känns. lite tomt och sökande fint
2015-05-05

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, lite sorgset!
2015-05-05

    ej medlem längre
Ett sökande efter vägen hem...
2015-05-05

  Rise Little One
Undrade hur din känsla såg ut ;)
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin