Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste som finns





omtumlande och chockartat

sådan är livets början

för den lille krabaten

som ligger på mitt bröst

hans mörka ögon ser rakt in i mina

jag drunknar i hans blick

känner en otrolig vördnad för livet

inget kan vara större än det här




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-05 18:36



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Raden "jag drunknar i hans blick" ingår som höjden av lycka i denna genomfina gestaltning av födelse ...
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP