Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dög som jag var






När jag såg dig i ögonen
såg jag en bild av mig själv

Kände inte riktigt igen mig

Du såg med kärlekens ögon
berättade vad du såg

Mina ögon öppnades

Sakta började jag se
på samma sätt som du

Jag dög som jag var





Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2015-05-06 10:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
O, en sån underbar dikt...
2015-05-12

  lila fjäderblomman VIP
Underbart att bli sedd med kärlekens ögon!
2015-05-09

  walborg
Enkelt och vackert beskrivet
2015-05-07

  Magdalena Eriksson VIP
Underbart skrivet tack du bjussar!
2015-05-06

  Lehva VIP
En fantastisk text om vad kärlek kan ge. Och förmedla. Tycker om.
2015-05-06

  Blomma-Stjärna VIP
i relationer vi blir levande och värda - och när vi sett oss i andra kan vi ge det till oss själva! --- Insiktsfullt fint!
2015-05-06

    ej medlem längre
Ah, underbart!
2015-05-06

    Dan Myrbeck
Klokt & tänkvärt
2015-05-06

  Hanna Mari Wallin
verkligen fint skrivet...varför är det så vanligt att människor inte tror att de duger precis som de är?

Bra skrivet, och att budskap som denna väcker tankar och förhoppningsvis också ökar självförtroendet hos de som varit eller är i denna situation.
2015-05-06

  bittemi VIP
Vacker text! Fint att kunna se sig själv så
2015-05-06

  Teresia Ridell
Så himla fint. Ja ibland behöver man någon som verkligen ser en för att man ska inse sin egen "vikt" igen.
2015-05-06

    Birgersdotter VIP
Skönt och fyllt av insikt
2015-05-06

    ej medlem längre
Bra när man får upp ögonen över att man duger.
2015-05-06

    Lovika
Vi behöver varandra för att se oss själva! Fint!
2015-05-06

  Angel of love
Insiktsfull och bra text.
2015-05-06

  Anya VIP
Intressant om spegling av sig själv i andra. Psykologiskt djup som tilltalar mig.
2015-05-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande ord! Tänk om man kunde tycka om sig själv och inte vara så kritisk.
2015-05-06

    ej medlem längre
Underbar Insikt ...
2015-05-06

  louisegirl
Så fint <3
2015-05-06

    MichaellQ
Fina ord..
2015-05-06

    Lena Söderkvist VIP
Förlösande!
2015-05-06

    ej medlem längre
Som att öppna en vacker present.
2015-05-06

  Mats Edin VIP
Fint
2015-05-06

    ej medlem längre
Absolut!
2015-05-06

  bumerang
Skriver under.
Det ÄR ett under.
2015-05-06

  Ljusletaren
Fint/ kram
2015-05-06

    ej medlem längre
Fint!
Det gäller sen att aldrig stänga ögonen igen ... :)
2015-05-06

  Lars Hedlin
Mycket bra i känsla denna!
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP