Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via Google!


Beyond the illusion

See beyond the illusion and deception

Cut round the edges or make a hole right froe

 

Life isn’t what you thought it was

You going to get surprise I promise

 

There is no fear on the other side

There is only totally oneness

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-06 10:22



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Fint och hoppfullt hoppas att du har rätt om andra sidan. Kram
2015-05-07

  Blomma-Stjärna VIP
överskridande jagets gränser - skönt
vackert - applåder
2015-05-06

    ej medlem längre
Fint diktat,
2015-05-06

  Teresia Ridell
Stark känsla som ger en skön trygghet.
2015-05-06

  Angel of love
Viktig och vacker text.
2015-05-06

  louisegirl
Väcker känslor och tankar..
Bra skrivet!
2015-05-06

    ej medlem längre
Du säger mer än de skriva orden...
2015-05-06

  Marita Ohlquist VIP
Den här sätter fart på tankeverksamheten
Har mer än en tolkning
2015-05-06

  Rise Little One
"There is no fear on the other side

There is only totally oneness"

Man stannar kvar och funderar länge om dessa meningar...

2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin