Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via Google! OBS! Innehåller nakenhet :)


In that wild moment with you

The scent of you is making me wild

Oh how I like to touch your silky skin

 

Want to take you into totally hotness

Kissing your lips and stop the time

 

So now you know where I want to be

In that wild moment with you

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 196 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-06 10:24



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Läser och tycker det är fint men ordet hot varm får mig också att tänka på svett. Svettiga lakan baaah.
2015-05-07

  Blomma-Stjärna VIP
het stund! ;-) !
2015-05-06

    Dan Myrbeck
Jaa du Lasse, tänk om vi vore tidens gud, Kronos. Han kan stoppa tiden och leva och älska när och så mycket han vill!
2015-05-06

  Hanna Mari Wallin
oj oj oj...här hettar det till

fint skrivet Lars!
2015-05-06

  Teresia Ridell
Ljuvligt hett !
2015-05-06

  Angel of love
Bränner till härligt när man läser texten ;)
2015-05-06

  louisegirl
Hett, hett ;)
2015-05-06

    Lena Söderkvist VIP
Hot!
2015-05-06

    ej medlem längre
Varm erotik.
2015-05-06

    MichaellQ
Heta ord! ;)
2015-05-06

  Marita Ohlquist VIP
Här var det heta känslor!
2015-05-06

  Rise Little One
Antingen slutar man använda lockande parfym eller låter man sin fantasi skenar iväg ;)
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin