Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fenomenet Poeter.se

Jag har efter lång erfarenhet kunnat konstatera-det finns inget alternativ till denna skrivarsida!

När jag en gång avslutade mitt "Konto" här på poeter-mötte jag det stora intet!

Ibland undrar skribenter om jag har monetär vinning att höja vår sida!


Mina damer och herrar-jag har ingen koppling till Poeter.se förutom det faktum-att jag känner denna sida som mitt vattenhål i en öken!

Vissa har talat om stringens-poesins innersta väsen etc!


Poeter.se är något långt mycket starkare koncept i min värld!



Jag har inte genomfört forskning, men jag är övertygad om att denna lilla fattiga skrivarsida, Poeter.se-genererar så mycket Poeter-textskribenter-journalister sökare av mening---så det är svårslaget!


Jag är väldigt glad att varit här-kommer fortsätta vara här , om än i rädsla att vattenhålet sinar!

Kram till redaktionen och mina medskribenter


Från mike




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 249 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-05-07 04:18



Bookmark and Share


  Cadena
Poeter.se har betytt mycket för mig också. Bl.a. för att sidan har motiverat mig att skriva - och även om jag inte är här hela tiden kommer jag som du tillbaka.
2015-05-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Känns fint att läsa dina åsikter om vår sida. Den betyder mycket för många.
2015-05-12

    Dan Myrbeck
Instämmer, poeter.se betyder
mycket för många. Jag passade på att "göra reklam" för oss när jag intervjuades:

http://www.corren.se/kultur-noje/dan-diktar-vid-dator-nr-10-7964636.aspx

2015-05-07

    ej medlem längre
Instämmer till punkt och pricka! Låt oss få fortsätta vattna vår öken vid denna underbara oas vi kallar poeter.se.
2015-05-07

    ej medlem längre
Håller med! Kollat in andra skrivarsidor på nätet men denna slår alla... Lättöverskådlig och enkel att använda dessutom. (Enda sida jag skriver på förutom denna är poetbay poeters "systersida" på engelska)
2015-05-07

  Teresia Ridell
Ja jag kan bara hålla med ! Jag har varit med här i 10 år, och skulle inte kunna tänka mig att inte längre vara här.
2015-05-07

  Per "Läsaren" Sörqvist
Härligt att läsa. Det skulle krossa mitt hjärta om Poeter.se bara, en dag, försvann. Du uttrycker det väl!
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt