Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja det kan man undra

Vad skriver man
när inget gör ont
och lyckan kvittrar i magen

Vad skriver man?




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-07 13:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
poetens undran !
2015-05-31

  Ronny Berk
poetens undran !
2015-05-31

  Flicis VIP
tänkvärd
2015-05-08

  Teresia Ridell
Jaa..visst är det lättare att skriva när livet rusar svidande..
2015-05-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skriv då om, hur
man dit sig tar
är du rar...

2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt