Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på min altan


Vad ska jag göra?

 

vad ska jag göra när ingenting händer

min altan ser ut att inte vara något

som hyresvärden anser sig behöva göra något åt

nu har dom fram till måndag på sig

att ta kontakt med mig

så vi kan komma överens

så jag kan sitta ute på min altan i sommar

inte behöva leta andra platser

där jag kan vara när vädret är vackert

den 19 mars skrev jag första gången

och ville att något ska göras

redan i februari felanmälde jag altanen

tyckte jag var ute i god tid innan det blev dags

att kunna var ute

felanmält har jag gjort

ända sedan jag flyttade hit 2009

jag är så trött på att alltid behöva tjata

jag har börjat fundera

om det är därför min värk är värre

jag har saker jag behöver göra

plocka ihop och prismärka

det jag ska sälja på loppisen om lite mer än en vecka

jag vill inte stressa tyvärr verkar det bli så

jag börjar

kollar allt som ska med

sen blir det inget mer

kanske i morgon tänker jag

när morgondagen kommer

känns det och blir likadant

jag längtar efter lugn och ro

inte behöva oroa mig för att altanen

inte blir i ordning

jag vill slippa värken om så bara

för en dag

jag undrar om det är för mycket

begärt?

 

anits 7 maj 2015

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-07 18:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är definitivt inte för mycket begärt...skriv till en tidning om hur du blir behandlad och skicka med kortet...då kanske det blir fart på dom...
2015-05-12

  ULJO
Ge inte upp, stå på dig
2015-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Är du medlem i Hyresgästföreningen?
2015-05-08

    Dan Myrbeck
Verkligen under all kritik!

Jag känner igen mig, tyvärr, när jag ser din bild - det påminner om Ryds Servicehus i Linköping.
2015-05-08

  Lars Hedlin
Ställ frågan igen....man får tyvärr tjata tills de hjälper..Hoppas det löser sig vännen...kram
2015-05-08

  Bibbi VIP
Står med Dig.
2015-05-08

  aol
Ja fick du nån hjälp av hyresgästföreningen
2015-05-07

    ej medlem längre
Skulle inte hyresgästföreningen hjälpa dig? Skall tända ett ljus för dig å altanen, något måste göras!
Birger
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP