Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto.


Jag har en dröm

 

jag har en dröm

att en dag

få leva utan värk och smärta

tänk att på morgonen

få stiga upp

se ut genom fönstret

se hur solen strålar

känna glädje över den nya dagen

ingen värk och smärta

gör det olidligt att stå där

känna glädje att få en sådan dag

kunna sitta ute i solen

under parasollet

med en kopp kaffe

en god bok bredvid mig på bordet

stickkorgen på backen

en helt underbar dag

i min drömvärld

som jag hoppas blir verklighet

en gång

 

 

anits 8 maj 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-08 09:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas verkligen att du ska få uppleva detta...en dag...
2015-05-12

  Popangelov VIP
Sluta inte hoppas... allt gott till dig!
2015-05-09

    Birgersdotter VIP
Förstår..styrkekram
2015-05-08

  ULJO
Förstår din längtan till liv utan krämpor
2015-05-08

  Fem hjärtan VIP
Förstår dig och sänder dig ljus och värme i mina kramar till dig!
2015-05-08

    Dan Myrbeck
Det är du verkligen värd! Detta är något som de flesta slipper, värk och smärta, och som de tar för självklart.
2015-05-08

    ej medlem längre
Ja, krämporna har en tendens att Breda ut sig, å få oss förbannade. Man får jaga sitt Livsmod! Trotsa skändandet.
2015-05-08

  Bibbi VIP
Jag har liknande besvär och förstår Dig till fullo.
2015-05-08

  Lars Hedlin
Förstår dig mycket väl vännen då jag har Psoriasis-Artrit ..kramar och värme till dig :)
2015-05-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP