Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden på Google!


Living in the fast lane

Living in the fast lane

Feelings rushing and there is no pain

But what about love?

 

Pleasure seekers and playful peaches

Talking and dining on hot flesh

But what about love?

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-08 09:42



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Ja att våga stanna upp...och söka något djupare.
2015-05-09

  Angel of love
Berörande text.
2015-05-08

  Fem hjärtan VIP
Berörs av din fina dikt!
2015-05-08

    Dan Myrbeck
Gillar den konsekventa
strukturen - bra!
2015-05-08

  Ingrid Trolle
En starkt berörande
text som tar tag inom
2015-05-08

  Rise Little One
Love is just an illusion !
2015-05-08

  Teresia Ridell
Slitande känsla, berör starkt. Kram
2015-05-08

  louisegirl
Berör mitt inre, starkt
2015-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin