Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna bild på Google!


Empty thoughts

 

Empty thoughts

And a hollow mind

 

Burning like hell

A frustrating painful journey

 

Impossible things allover

Screaming out and shout

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-08 09:43



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Ja...så är det ibland...ut med det bara! Kram
2015-05-09

  Angel of love
Styrka och kärlek till dig <3
2015-05-08

  Fem hjärtan VIP
Din text griper tag i hjärtat! Styrkekram!
2015-05-08

    Dan Myrbeck
Så är det ibland
2015-05-08

  Blomma-Stjärna VIP
kort berättelse om livets djävlighet
2015-05-08

  Ingrid Trolle
Käre vän, du är
starkt berörande
i dina texter nu
Man skulle vilja
mer än bara hålla
din hand
2015-05-08

    ej medlem längre
Det gör ont att läsa dina ord.
2015-05-08

  Teresia Ridell
Ibland måste man rensas igenom... Du beskriver det så bra!

2015-05-08

  louisegirl
Ja, skrik ut, så blir själen helare
Stark denna
2015-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin