Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden på Google!


Känner din längtan starkt

Känner din längtan starkt

Förnimmer din värme och beröring

 

Vackra själ var inte rädd

Underbara du jag finns här för dig

 

Håller om dig varmt

– Viskar tyst jag tycker om dig

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 403 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-05-08 09:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ömt, mjukt och mycket vackert...
2015-05-12

  Margit Grell
"Vackra själ var inte rädd" är djupt och vackert. Fint!
2015-05-10

  lila fjäderblomman VIP
Kärleksfullt...

2015-05-09

  bittemi VIP
Fint och varmt!
2015-05-09

  Carina Bendix
Jättefin och varm text. Man blir lugn och trygg av att läsa den. :)
2015-05-09

  Blomma-Stjärna VIP
kärleksfullt och ömt
2015-05-09

  Angel of love
Så kärleksfullt och vackert.
2015-05-08

  Anna Nickolausson
värmande och upplyftande ord
2015-05-08

  bumerang
Ja, jag tycker om dej också.
Underbara du, som färgar våra poet-
sidor här med värme, kärlek och
tillförsikt.
Kram!!
2015-05-08

  ULJO
härlig kärlekslyrik
2015-05-08

  Fem hjärtan VIP
Så ömma och innerligt varma dina ord är! Kram
2015-05-08

    Dan Myrbeck
Kärleksfull, varm, innerlig
och finstämd
2015-05-08

  WyS VIP
Hålla om, värmer!
2015-05-08

  Ingrid Trolle
Precis en sådan
dikt som du själv
skulle bli upp-
märksammad med.
Mjukt och ömt!
2015-05-08

    ej medlem längre
Kärleken känns i dina ord.
2015-05-08

  Rise Little One
Blev varmt i hjärtat när jag läste dessa rader.
2015-05-08

  Alysse VIP
Mycket varmt och fint skrivet.
Ord med en smeknings beröring
2015-05-08

  Teresia Ridell
Ljuvligt, ömt berörande!
2015-05-08

  louisegirl
Underbart
2015-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2015-05-08

  Sommarina VIP
Ömma ord så fina.
2015-05-08

    ej medlem längre
Innerligt och värmande
2015-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin