Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Storebror ser mig och jag ser honom


controling haiku


Controling people
makes you think you're in control
Think little further




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-08 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP