Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färdig


färdig för gråt
hela tiden

musikpölar

från en avsides bar drar
med sina fingrar

över hjärtat

att någon tänker
mig

att någon har känslan
av mig

är jag
helt beroende av

att någon tänker mig
och känner min existens

utan så

vittras jag undan till vinden
och livet släpper mig

loss

men helst av allt vill jag stanna
och kramas kämpa älska

mer





Fri vers av glasa VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-08 20:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Närvaro som berör..kram
2015-05-09

  Per "Läsaren" Sörqvist
Jag kan erbjuda en kram.
2015-05-08
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP