Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gör heter


ibland heter jag liv
ibland heter jag död
långa tider heter jag mittemellan

eller
bakom det grå trängs alla färgerna

eller
det är jag som fyller i alla glappen





Fri vers av glasa VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-08 21:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit!

2015-05-09
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP