Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto.


I bland händer det!

tänk att det kan hända

det som tjatat om

så länge

felanmält

min altan

tänk att det måste gå så långt

att hotet om domstol

som hyresgästföreningen gjorde

fick hyresvärden

att dra öronen åt sig

igår hände det

det ringde på min dörr

där stod en av mina hyresvärdar

ville prata om det som jag anmält

vi gick ut på altanen

han blev förskräckt

hur det såg ut

han hade bara sett altanen utifrån

inte varit in på den

direkt säger han

så här bedrövligt trodde jag inte att det var

så han lovade att det skulle göras något

innan dom börjar med

större arbeten

jag sa hur jag ville ha det

han tyckte det lät bra

vaktmästaren

kom förbi

han tyckte också det var

en bra ide jag hade

så nu hoppas att det händer något

inom en månad

som dom lovade

om det inte gör det

lägger sig hyresgästföreningen 

i igen

jag sa till dom

att det ska bli roligt

när det är sol och fint väder

när någon kommer på besök

vi kan sitta på altanen och fika

inte behöva gå in

när det bara går att ha en stol

som det går att sitta på

som står jämnt

utan att behöva lägga under något

ändå känns det vingligt

jag hoppas och önskar

att jag på

midsommarafton

kan sitta ute och njuta

av sommarkvällen

 

anits 9 maj 2015

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-09 09:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så bra att det äntligen hände något...men sorgligt att det skulle behöva ta så lång tid...
2015-05-12

  Bibbi VIP
Gläds med Dig.
2015-05-11

    Dan Myrbeck
Undrens tid är tydligen
inte förbi!
2015-05-11

  Fem hjärtan VIP
Hoppas att det äntligen blir fixat nu!
2015-05-09

  Anya VIP
Håller också tummarna benhårt att det blir som du vill ha det!!!
2015-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Fint att det rör på sig.
2015-05-09

  Lars Hedlin
Håller tummar och tår på att allt blir bra! kram
2015-05-09

  M M Mannheim VIP
En fast grund är viktigt både där vi bor och i livet för övrigt.
2015-05-09

    ej medlem längre
Ja, nu får vi hoppas. Hoppas allt löser sig. Lycka till!
2015-05-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP