Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google!


A white spiral block

Plastic fork in your eye

Hurts like hell

 

What happens with your thoughts?

Bring the feeling on

 

A white spiral block

Lining up the words

 

Say it out loud

Your hands hurt

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 163 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-09 11:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsam men så bra uttryckt.
2015-05-12

  louisegirl
Berörande starkt skrivet
2015-05-10

  Fem hjärtan VIP
Berörs av din fina dikt!
2015-05-09

  Ingrid Trolle
Stark berörande
text
2015-05-09

  Blomma-Stjärna VIP
tydliga bilder för hur vi kan förvrida-förminska-förtiga-uppförstora-såra oss själva och andra
2015-05-09

    ej medlem längre
Nakna starka ord.
2015-05-09

  Rise Little One
Your hands may hurt but your heart feel better...
2015-05-09

  Teresia Ridell
Starkt. Ja..man måste få sätta känslorna på pränt (ibland..) !
2015-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin