Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar korsas

Ett märkligt möte
med en skugga
ett namn
från det förflutna

Våra vägar korsades
av tillfälligheter

Tiden hade gjort sitt
vi kände knappt igen varandra

Minnen berättades
det märkliga var
att de ofta hade pratat
om mig

För mig hade de förpassats
till minnenas garderob
och bilderna har
med åren sakta upplösts
i kantern och blivit
alltmer suddiga




Fri vers av AA VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-09 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP