Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnolia

Balettens kjolar faller
vita mot det gröna

drömmar av ljuvheten
lägger sig till ro

när solen går
mot andra scener




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-05-10 21:47



Bookmark and Share


  Varja Askeland
Wow, magiskt! Full av hopp!
2015-07-29

  Nina V A
Lätt fallande roterande mjukt
2015-05-13

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
stillheten och saktigheten
två enheter fångade i porträttet
2015-05-11

  Ingela Svenson VIP
Vackert om den vackraste blommande busken!
2015-05-10

  surface to air
Beautiful! Älskar förövrigt magnolia och pioner! Syrener är också fantastiskt vackra!
2015-05-10

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2015-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP