Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
får man skämta med sig själv?


ädel senryu


har börjat mögla
tur att det finns behandling
kallar mig lyckost




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-11 07:51



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kul! Man behöver se sig själv med humor. Livet är tillräckligt allvarligt ändå.
2015-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Gillar!
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP