Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google!


Love will set us free

Let’s get away

Let’s have some fun

 

Come on come on

Before it’s all break apart

 

Let us feel the moment strong

Fill this alone feelings with each other

 

Only our love will set us free

Warming embrace you and me

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 246 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-05-11 09:48



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Fin rytm i dikten!
2015-05-13

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbart!
2015-05-13

  ResenärGenomLivet VIP
När kärleken får råda finns inte tid för krig och dylikt...härlig uppmaning...
2015-05-12

    Dan Myrbeck
Yes!
2015-05-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hetta sätta
det kan underlätta
under kärlekspasset
detta...
2015-05-12

    ej medlem längre
Härligt fint skrivet.
2015-05-12

  Angel of love
Underbar och härlig dikt.
2015-05-12

  Teresia Ridell
Mm ja beröras, röras....flyga, falla, lyfta igen.,,

Härlig känsla i din dikt!
2015-05-12

  Fem hjärtan VIP
Ja kärleken den underbara..!
2015-05-11

  Blomma-Stjärna VIP
styrka genom kärlekens närhet!
2015-05-11

  Margit Grell
Kärleken är vacker...
2015-05-11

    ej medlem längre
Ja...kärleken kan befria.
2015-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärlekens positiva inverkan.
2015-05-11

  Rise Little One
If it could be so easily...
2015-05-11

  louisegirl
Härligt varmt och ömt
Jättefint ordat
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin