Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän


DU, KVINNA AV LIV

 

Snart nog

ska du gå

 

hem till

stilla strand

 

kasta smärta

i tidvatten

 

att drunkna

i havets armar

 

dina ögon

ska ljusna

 

dina tårar

bli stjärnor

 

till minne

av dig

 

Du, kvinna av liv




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-12 16:44



Bookmark and Share


  ULJO
Underbart skaldat, Bokmärke
2015-05-13

    Dan Myrbeck
Fint skrivet.
2015-05-13

  bittemi VIP
Så vackra ord till en vän!
2015-05-13

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2015-05-13

    ej medlem längre
Så vackert till din vän.
2015-05-13

  M M Mannheim VIP
Från kvinna av liv, befruktad av nektar, gav liv. Där finns minnet.
2015-05-13

  stig wikman
UNDERBART
SKRIVET.

KRAM FRÅN STIG.
2015-05-12

  Lehva VIP
Så vackert. En sådan hyllning önskar jag mina finaste vänner.
2015-05-12

    ej medlem längre
Vacker hyllning till en vän.
2015-05-12

    ej medlem längre
Snyggt..
2015-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2015-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP