Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosen

din doft
den som låg tät över marken
rinner i någons hand
någon andas dig förbjuden
ditt svettiga, mjuka tyg, din flykt
ditt vildvatten som virvlar i ringar av lust

det finns en önskan att stilla dig
att bortvilla dig

önskan
att du följer blodrosors väg
mina känslors blossande stigar
att renas i lager på lager
rörelsens motvalls

som en vals
som är vår vals
















Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-16 23:23



Bookmark and Share


    glasa VIP
den känns begärlig
som bäckens fria friska vatten
vid törst
dina ord är så otämjda vackraste
2015-05-17

  Veven
vackert, taktfullt, böljande
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP