Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google!


Is this world for real?

Is this world for real?

Or are we all being brain washed?

 

Sleepwalking froe life

Trying to get some high

 

Bringing some joy along the way

Pleasure my inner self

 

Setting body and mind free

I could be whatever I want to be

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 185 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-13 10:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen dina funderingar...fint...
2015-05-18

  Hanna Mari Wallin
Mycket bra skrivet!

man kan ju sannerligen fråga sig detta...


2015-05-14

    Dan Myrbeck
Egentligen VET vi ju bra vad vår hjärna tolkar våra sinnesintryck.
2015-05-13

  Teresia Ridell
Mm..ja ibland undrar man... Bra skrivet !
2015-05-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skrivet av dig!
2015-05-13

  soligajag_1 VIP
Love , pleasure, enjoy your self, a quite day, fill your body with happiness!!
Do whatever you want!!
2015-05-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet.
Väcker tankar och känslor.
2015-05-13

    ej medlem längre
Ja, bli den du är!
2015-05-13

  Rise Little One
You're real, that's for sure!
2015-05-13

  louisegirl
Ja ibland kan man undra, om det är en verklighet..
Gillar!
2015-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin