Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inregryning

 

 

 

detta

 

 hav

 

 

är tårarna

komna ur mitt hjärta

 

 

 

droppar

tindrande

mattade i stunder av brus

 

 

jag lyfter sju droppar

in i nionde

 

 

 

 

mina ögon speglas

i knoppens öppnande

 

 

 

 

paradisfågeln

lyfter slöjan av mitt ansikte

 

 

livet är

en virvel

 

jag snurras

snurrar

 

stiger in i stormens öga

 

 

 

solen bryter igenom

eller

 

molnen viker villigt undan

lyfter villigt

slöjan

 

 

hålls av närhetens

värnad

 

yrseln sveper mig

i lindor av

stillhet

 

 

i kärlek

omfamnar

 

eldbladen den burna skruden

 

skruden vilken bar

andningen

 

 

andningstoner

samlas i molnen

 

svävande

 

seglande

 

 

rosenmolns

svanar

 

 

eldbladen

sluter knoppen

 

 

askan pudrar jorden

 med lätthet

 

 

 

sätts

i havets vidhet

 

 

 

stiger sångerna

 

upp

 

i havets inregryning

 

 

det är

i gryningen

 

i östans ögonvinge

 

du kysser min hud vaken

 

 

 

jag skriver

med mitt hjärtas blod

 

hjärtats sånger

 

 

vad

 

 

läser dina ögon

 

sonater

eller

 

harmonierande duetter

 

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-13 13:12



Bookmark and Share


  Sunlight
Innerligt berörande
djupt

Förnimmer flyktigt sorgeflor
I Ljuset förlitan föds



"i gryningen

i östans ögonvinge"


Förtrollande vackert..


2015-05-14

  Lars Hedlin
Tiden stannar magiskt!
2015-05-14

    hver
Fagurt Lena. "Morgunskíman og bleik ský"
2015-05-13

  poetryGirl
mycket vacker och outgrundlig
2015-05-13

  Elaine.S VIP
Gillar dina vackerslingor som känns som nedskrivna med en pensel.
2015-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser