Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rör

 

 

 

rör

vid mitt hjärta

 

 

 

 

 

du

vilken andas i bambuskogen

 

 

vari lugnet

bär markernas toner

 

 

 

 

 

rör

vid

 

mitt hjärta

 

 

 

 

 

älskade

genom den

 

 

dina ögon

är




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 214 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-13 14:45



Bookmark and Share


  Sunlight
Underbar...
2015-05-14

  Ronny Berk
berörande poesi, ja !
2015-05-14

  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert :)
2015-05-14

  Yrre VIP
Åh, tycker om!
2015-05-13

  aol
Underbart skaldar du
2015-05-13

    Melona
Så vacker denna önskan och uppmaning är!
2015-05-13

  i af apa
be
rör...
2015-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser