Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt bidrag till vår tävlingen ! Obs egen bild tagen för 2 veckor sedan 2015-04 Får ej delas :) (Copyright ©Lars Hedlin)


Låt livet börja!

Sakta brinner solens strålar

Ljuva dofter från mark och sky

 

Blommande grenar och grönskande mark

Livet tar sin början starkt

 

Snart du står i fullaste blom

Underbara vår du värmer så fint

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 375 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-05-13 16:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt med våren...fint skrivet...
2015-05-18

  lila fjäderblomman VIP
Vårkänslor i fullaste blom! Lycka till i tävlingen!
2015-05-15

  Sunlight
knoppningstidens ljuvliga dofter
i dessa härliga strofer

Så fin hyllning till våren!
2015-05-14

  Blomma-Stjärna VIP
ja, så känns det - nu börjar livet igen!
2015-05-14

    ej medlem längre
Vårvärmande fint.
2015-05-14

  Hanna Mari Wallin
Väldigt fint skrivet om våren!

Härligt!

all lycka i poesi tävlingen önskas dig.
2015-05-14

  bittemi VIP
Och dina ord värmer fint!
2015-05-13

  ULJO
Underbar hyllning till våren
2015-05-13

  louisegirl
Jättefin vårlig dikt..
Lycka till vännen
2015-05-13

    Dan Myrbeck
Som ett bra vårtal! :)

Lycka till i kampen om andra- och tredjepriset. ;)
2015-05-13

  soligajag_1 VIP
Härlig grönska och värme i denna dikt!!
2015-05-13

  Nina V A
Allt sträcker, böjer och spirar - börjar i kraften, urkraften av vår som skjuter i höjd inom allt, fullaste blom som du beskriver.
2015-05-13

  Teresia Ridell
Härlig känsla i din fina dikt !
2015-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin