Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Så går en dag emot sitt slut

i orden
tonerna

finns klagan
rädslan
kärleken
hoppet
och livet

i bedömarnas ögon
speglas vi
på vår resa med barnen
genom världen
genom rymden
hur svanar kan flyta

i ambulansleken
citronen som smakar surt
i trollstavens magiska värld
i hålet i marken som någon gjort
undrar vem som bor där

en spegling
som ger mod
och kraft

Tacksamheten
vilar intill
kärleken
och tilliten ikväll

och sorgen
tar vila en stund

© Eva Langrath 2015




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 796 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-05-13 21:52



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert, böljande...
2015-05-25

  Wolf Wallström
Ja sorgen har en tendens att återkomma. Dom fina minnena kanske speglas på nytt!!
2015-05-20

  Maj-Lis VIP
Vacker text och bild
2015-05-14

  Minkki VIP
som att komma hem, de nio sista raderna -

2015-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Stor poesi.
2015-05-14

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-05-14

  Bibbi VIP
Griper tag och berör.
2015-05-14

  ULJO
en mycket berörande text och en oerhört vacker bild
2015-05-14

  walborg
Frid med minnena
2015-05-13

  KYREUS of Sweden
Respekt.
2015-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP