Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via Google!


Killing is easy!

Killing is easy Living is hard

Judgment is a human thing

 

Let love be the only option

Live to the fullest and be just as you are

 

So what is your option in life?

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 183 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-14 12:20



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Starkt och bra !
2015-05-16

  lila fjäderblomman VIP
Bra budskap!
2015-05-14

  Blomma-Stjärna VIP
yeah! - vill ha bild+ dikt bland mina bokmärken!
2015-05-14

  louisegirl
Kärleken är den största
Fint framfört
2015-05-14

  ULJO
Fint budskap du förmedlar
2015-05-14

    ej medlem längre
Make love not war!
2015-05-14

  Hanna Mari Wallin
Exakt så
bra budskap

bokmärker denna
2015-05-14

  Junia VIP
Love!
2015-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin