Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var de ra


en som är brinnande snabb
en som är

droppen
som urholkar stenen

så gnistan
som de ändå tänder hos varann

som elden inte behöver
törstande han

älskar att drunkna

drunkna
drunkna
drunknande upphörelsebrinna i eldens hav

han törstar

räds ändå djuphaven
vill dem inte
flyr

häver hon sig i sina sugande kalla branter
av smaragder vill

bli till regn
falla
ner

värmas in i jorden
svälla
välla

slingra sig fram mellan berg och
dal

vill vara rinnas ligga
jämtesamman
med






Fri vers av glasa VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-14 17:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2015-05-15
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP