Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

More for less



your soft touch

my naked shoulder

a hungry taste




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-14 23:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsamt vackert.
2015-05-18

  Blomma-Stjärna VIP
Mmmm - fint!
2015-05-15

  Lars Hedlin
Underbart i känsla! :)
2015-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Underbar tvåsamhet!
2015-05-15
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP