Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRÄCKKABINETT

 

Inga minnen

vill jag ha

av dig

 

kastar fotografier

 

ändå

finns du

kvar

 

för alltid

i själens

skräckkabinett

 

jag ser

bilder

av dig och mig

 

ryser

skakar

på huvudet

 

FÖR JAG VILL INTE SE!

 

men jag ser ändå




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-19 17:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsamma minnen stannar kvar, berörande..
2015-05-23

    Dan Myrbeck
Ja, svårt att radera
2015-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
Även om ögonen inte ser så finns bilderna kvar för den inre synen.
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP