Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bliden på Google!


Rest in peace mr King !

A legent has returned to heaven


Rest in peace mr King


Lets your blues bring Warmth in heaven

 

Riley B. King (September 16, 1925 – May 14, 2015)

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 278 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-05-15 17:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jag hade inte klart för mig hur bra han var förrän dom spelade i radion när han dött. Bra att han gjorde en ofullkomlighet till skön konst.
2015-05-18

  lila fjäderblomman VIP
The King of Blues <3
2015-05-17

    ej medlem längre
Fin tanke.
2015-05-16

  Teresia Ridell
Fin hyllning !
2015-05-16

  L.byström
Han var fantastisk!!
2015-05-15

  louisegirl
En stor sorg och blueslegend som gått ur tiden..
Fint skrivet
2015-05-15

  Nannie
fint
2015-05-15

    ej medlem längre
Bluesens kung.
2015-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin