Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyktan

din hud knottrar sig
i ett bad i en gryning
i mina fingrars brist på blyghet
binds du mellan två träd
du låtsas skam som smakar salt
och allt jag inte tröttnar på.

var kan man köpa smutsfri medvetenhet.och oanvänt hopp...jo på dimmiga gatans
butik.."svårfunnen" under bron finns dörren..I kullerstenen vid hamninloppets natt
har någon ristat in ...fritt val existerar inte..för alternativen är hemliga..Malmös skymning bor i månen som glänser på kanalerna, i ögonen och i saknaden.
Jag är någon som inte syns..för du kan inte se mig..ännu.




Prosa av Haraldthor
Läst 182 gånger
Publicerad 2017-08-30 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haraldthor