Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själar


Själen väljer sin kropp


När jag som människa fått Gudagåvan

Vill jag genom språket föra sanningen vidare



Allt levande har beredskap att hysa en själ



Har du fått gåvan




Är du sannerligen rik




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-16 06:20



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Ja så är det nog..Allt levande har beredskap att hysa en själ..Så djupt och vackert..!
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt