Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google! OBS! Innehåller nakenhet! :)


The delicate shadow off your scent

I like the delicate shadow off your scent

Your being is the most sensual thing

 

I love the breath when we met in a moist kiss

And I longing for your special touch

 

We both know what we want

Taking the moment right here

 

Whispering sweet words

And making hot steaming love

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 199 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-16 11:37



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Sounds wonderful!
2015-05-18

  louisegirl
Härlig sensuell denna
2015-05-17

  Angel of love
Sensuellt och vackert.
2015-05-17

  Fem hjärtan VIP
Underbart sensuella rader!
2015-05-17

  Hanna Mari Wallin
ja precis som de andra härliga poeter skriver här:

Sensuellt och vackert...
2015-05-17

  Blomma-Stjärna VIP
bild+text= sensuell
2015-05-16

    ej medlem längre
Sensuellt och vackert.
2015-05-16

  Teresia Ridell
Underbart sensuellt och vackert !
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin