Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via Google!


Det ska vara lätt att leva!

Det sägs att det ska vara lätt att leva

Men utan alla svårigheter

och utan alla utmaningar

Vad vore livet då?

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 322 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-05-16 11:40



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Sanna ord ... gillas/ kram
2015-05-19

    Dan Myrbeck
Då skulle vi ju inte utvecklas.
Och på sikt, som art dö ut.
2015-05-18

    glasa VIP
att klara svårigheter tillsammans
och sen minnas tillsammans
det sammanlänkar så nära
så livsgott skönt
med
både kämparstolthet visdom och erfarenhet

bra skrivet
2015-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Då skulle man stampa på samma ställe...bra att ta det på detta sätt...
2015-05-18

  lila fjäderblomman VIP
Ingen utveckling! Bra där!
2015-05-17

  Maiah VIP
Enklare:-) bra text!
2015-05-17

  Marita Ohlquist VIP
När man har tagit sig genom svårigheter blir man starkare och en bättre medmänniska!
2015-05-17

  bittemi VIP
Ja ett visst motstånd behövs nog för att man ska utvecklas
2015-05-17

  louisegirl
Motgångar gör allt livet också
efter regn kommer ofta solsken
2015-05-17

    ej medlem längre
Trist?:) funderingar väcks till liv här.
2015-05-17

  Angel of love
Motgångar kan stärka, men det finns gränser hur mycket man orkar.
2015-05-17

  Fem hjärtan VIP
Av svårigheter blir man starkare och det kan leda till någonting verkligen positivt!
2015-05-17

  Hanna Mari Wallin
Tänkvärda meningar här...
min syn på frågeställnigen här är:


det skulle inte alls gå...livet är till för att vi ska växa och ta lärdom och utvecklas som människor...men visst kan livet te sig allt för hårt emellanåt...men man tar sig alltid igenom
2015-05-17

  Sonja Sidorow Lapington
Märkligt att jag såg din dikt då jag skrivit en dikt som är så nära din...telepati
2015-05-17

  Blomma-Stjärna VIP
visst är det skönt när det går lätt fram - men mest skönt är det efter något svårt som man klarat sig igenom - då kommer tacksamhet och ödmjukhet med i bilden ----- och förståelsen för andras svårigheter är som mest öppen
2015-05-16

  Federico Romano
Någon skulle kanske vilja säga lagom, jag säger att kunna få lika möjligheter..
2015-05-16

  Sommarina VIP
Jo sant. Det är så härligt när livet rättar till sig igen, då
2015-05-16

    ej medlem längre
Vi lär av våra svårigheter...förhoppningsvis!
2015-05-16

  Teresia Ridell
Jaa..krävs nog svackor och svårmod för att kunna se det ljuva och uppskatta det sant mellan varven !

Bra !
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin