Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misslyckad mindfulness

I väntan på mig
springer jag i förväg
eller efter i förväntan
på mötet som aldrig blir
när kan själen dingla
istället för att darra
var är min mitt
jag jagar mig
med andan i halsen
här i mitten - gult var det va?
jag ser ingen citron eller tussilago
att medvetet tänka på sin andning
skulle resultera i
syrebrist




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-16 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP