Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blindgångare

är blindgångare nu
vet inte vart
går vidare
den enda vägen
jag går
det vet jag




Fri vers av astridchen VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-03-31 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP