Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillfälligheter

träffade en präst idag
av ren tillfällighet
vi utbytte våra
operationserfarenheter
där på kyrkans bänk
i köpcentret
hälsade på faktumförsäljaren
och mötte en kvinna med
touretts som gav upp ett tjut
emellanåt
men var en stjärna
vad gällde mobiler
sen löste sig dagen
när solen sken
och kastanien fick
svullna knoppar




Fri vers av astridchen VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-16 20:29



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Underbar att läsa.
2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP