Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag i mars

bitande nordan
stålgrå himmel
Bellevue
blåste två män
in i bussen
hållplatsen efter
utbrast den ene
vilket land
ja svarade den andre
var finns solen sa den ene
pekade ut genom fönstret
den andre skakade bedrövat
no se
de svenska kvinnorna
no sentimente
sen klev jag av
för det var
min
hållplats




Fri vers av astridchen VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-16 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP