Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften

hon är stark
den lilla
sa Opa
när han såg på henne
genom sina tjocka glas
tände sin pipa
gick ut i trädgården
med en hund
som följt honom
hem
vallmo och krusbär
jordgubbar och lejongap
ett hem för kaninerna
från marknaden
efter middagsvilan
malde han kaffebönor
och dagen fortlöpte
Den doften




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-31 16:38



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Text med bra stämning. Sinnena aktiveras.
2024-03-31
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP