Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ånga

man kan ånga bort
ostämplade frimärken
sa hon och
blinkade konspiratoriskt




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-03-31 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP