Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genklanger


jag önskar
du kunde
spela

mig

få fram
mina
rena toner

jag önskar
jag kunde
vara

musik

för dig
ur dina lysande
skyggmjuka händer





Fri vers av glasa VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-16 19:48



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Vacker dikt!Vi ses.TBG.
2015-07-15

  Kikhorion
Fint diktat. Fåordigt, träffande och delikat.
2015-05-21

  Åsa Njunjes
Liknelser som berör på djupet. Mycket fint framfört.
2015-05-17

  Lars Hedlin
Så fint framfört!
2015-05-17

  stig wikman
VACKERT
GLASA.

Underbara toner .

KRAM FRÅN STIG.
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP