Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


När det blir för mycket

 

det händer att allt hoppar sig

på en och samma gång

i går var jag i stan

försökte sälja lite av det jag inte behöver

på den stora loppisen som finns där

det var surrigt

gick runt i mitt huvud

i början

det blev bättre när det gått en tid

ja, visst fick jag sälja lite

dom flesta ville pruta

ibland gjorde jag det

ibland inte

när dom ville pruta på volangsjalarna jag stickat

blev det nej

jag hade satt ett pris

som var under garnkostnaden

det skulle prutas ändå

så jag tog hem mina sjalar igen

så en hel del annat som blev kvar

det syntes i bilen att jag sålt en del

det var god plats i den

när jag åkte hem

så skönt det var att komma hem

pusta ut och vila öronen från allt tjatter.

 

 

anits 17 maj 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-05-17 13:28



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Volangsjalar vi är nog flera som vill se dem ;.)
Fin bild till din goa loppisberättelse/ kram
2015-05-19

  Minkki VIP
ja, för litet kan bli för mycket ibland... en intressant resa!
2015-05-19

  ULJO
Tack för att du delar med dig
2015-05-18

    Dan Myrbeck
Det är alltid svårt att
sälja så där ... pruta
under garnkostnaden ...
tänkvärt!!
2015-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Jag skulle också behöva ha en loppis, har alldeles för mycket grejor...tack för att du berättar...
2015-05-18

    sajo
Hej Stina!
Vad du är duktig som sålt saker på loppis. Jag
beundrar dig verkligen. Volangsjal lät häftigt. Får titta på dom och se om jag får köpa en utav dig. Den här veckan har jag fullt upp.

Som vanligt en bra text. Applåder.
2015-05-18

  Lars Hedlin
JA ibland så blir livet bara så..Tack för att du delar med dig..kram
2015-05-18

  Bibbi VIP
Tack för Din fina berättelse!
2015-05-18

    Birgersdotter VIP
Tycker om dina vardagsberättelser..Jobbigt när folk ska pruta på vackert hantverk.Det är mycket jobb med det.
2015-05-17

  Fem hjärtan VIP
Fint berättat som vanligt! Bra att du stod på dig .. :-) kram
2015-05-17

    ej medlem längre
Men nog är det roligt att sälja när man försökt ca en halvtimme å kommit in i det hela, jag behöver nog bara sälja en gång till utanför Systemet igen för där sålde jag bra. Du berättar så trevligt så man ser allt framför sig. Allt gott! Birger
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP