Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17 maj - knack


man kan knacka
och man kan knacka 
men är skalet tomt så är det
det är det inga ben i
och heller inte något fluff
inte ens om söndagen




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-17 14:59



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
söndagar brukar detta funka för mig, men funkar det inte ens då, då är det verkligen tjorv..
2015-05-19

  AgnesP
Men nej då:) Inte menar jag Norge:)
2015-05-17

  Katinka VIP
Är det landet Norge du menar eller bara min tolkning av hur samhället blivit?
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP