Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt täcke är kvar


här

var det medvetet kanske


att jag skulle få uppleva det var dag
röra vid, känna ett omfamnande när händerna gräver sig in,
och följer med, vid dess silkets lena ytor




du kan inte se hur löjligt jag beter mig just nu,
när blickarna bakom ögonlocken faller tillbaka i det ogripbara
och ser himlen över dig när du passerar genom dörren



vet du, att jag står kvar ibland
i hallen, eller vid sängkanten och tar fram telefon



endast, för att minnas

det sista




nej, du är inte här


och du tänker nog inte på mig




men täcket är kvar

och det är kallt







Fri vers (Fri form) av Julio VIP
Läst 806 gånger och applåderad av 70 personer
Publicerad 2015-05-17 15:11



Bookmark and Share


  Filosofen 2
Förbindelsen av en tid då känslor svallade då söta skratt ekade
Glömma sitt täcke
Sött
Gulligt
Modern kärlek
2022-07-18

  Solweig Jansson VIP
berörande och finstämt !
2022-07-02

  Ninananonia VIP
Din saknad är vacker att läsa...
jag ser och känner dina ord..
2022-04-05

    ej medlem längre
Du beskriver det så bra.
2016-10-31

  anits VIP
Berörande skaldat om saknad!
2015-06-25

  Hanna Mari Wallin
berörs av orden här...går rakt in i själen!
2015-05-20

    Mia Sedvall

En öm läsning. En saknad som känns.
2015-05-19

  ResenärGenomLivet VIP
Saknad som känns...
2015-05-18

  Junia VIP
Blir berörd av denna text som skildrar en saknad...
2015-05-18

  lila fjäderblomman VIP
Berör!
2015-05-17

  Åse Tropp VIP
Vackert och smärtsamt samtal med minnet.
2015-05-17

    Birgersdotter VIP
Fin text om saknad
2015-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om saknad efter en sprucken relation!
2015-05-17

  bittemi VIP
Du berör med din fina text om saknad!
2015-05-17

  Maiah VIP
Orden andas längtan och saknad, oerhört vackert och inte alls löjligt helt fantastiskt vackert
2015-05-17

    ej medlem längre
Känner saknaden starkt i denna text, bra skapat!
2015-05-17

  walborg
Mycket välformulerat i tydliga bilder
2015-05-17

  Rise Little One
Saknadens många ansikter...
2015-05-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat om saknad!
2015-05-17

    skamfilad
Åh! Helt underbar
2015-05-17

  Fem hjärtan VIP
Åh, denna gillar jag mycket.. Berör! Ett solklart bokmärke!
2015-05-17

    glasa VIP
så subtilt
samtidigt som
handkänselkonkret

ja, en vacker text om förlust och saknad

jag säger, kärlek är som ..behöver
min bror svarar, kärlek är som ..saknar
2015-05-17

  Ida-Marianne
Vacker beskrivning av saknad...
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP