Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över och under


söndersmulande
faller undan
lossnar

behövs inte mer
så fin och färdig
läkt nu

det som var
inunder
blir över

nu

far väl
viskar den bort
torkande sårskorpan

den enes hel
den andres far väl
jag älskade dig

hel igen

där du sårats
där du var så
blödande trasig





Fri vers av glasa VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-17 15:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra i ton och i känsla som berör!
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP