Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Rörelsens stillhet


anslår
sträng
balanserade
toner
ekot
från
svunnen
tid

då och nu blir ETT

fyller
hjärtat
tömmer
sinnet
själens
melodi
speglas
i

rörelsens stillhet




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-17 18:13



Bookmark and Share


    Zernatiah
Man vill inte sluta läsa!
2015-07-02

    ej medlem längre
Så mjukt och vilsamt att läsa dina ord.
2015-05-18

  P-E-H
Väldigt fint skaldat.. bjuder på klokhet och energi.
2015-05-18

  Lars Hedlin
I den visa lugna stunden full av energi! :) <3
2015-05-18

    ej medlem längre
Meditativt om att allting egentligen rör sig på något plan, men lugnt och stilla.
2015-05-18

  Blomma-Stjärna VIP
bild+ord - magi - - ett varande med då och nu - i rörelsens stillhet
2015-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar lugn och harmoni!
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP