Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns dig. Våren är en erotiskt minnesbok ...


Han är en fläskkotlett i mitt minne.

Vi värkte in i varandra
Drogs innåt men utåt.

Borde ha sprungit så fort jag hörde din röst dra i äggstockarna på det där exakta sättet.

Alla såg när det gick åt helvete med mina försök att vara blind och galen.
Jag blev bara galen.
Återvänder några gånger om året.

Du sprang med dig själv daskande mot asfalten.
Vill ta upp dig nu och säga att vi var vackra innerst inne.
Att jag bara älskat dig i varje man efter dig.
Efter dig.
Vill ljuga lite å vara snäll för att du blivit så gammal och knappt orkar
göra dig till längre.

Efter dig fanns bara en hunger.
Blev ett naturligt tillstånd denna ständiga hunger efter bekräftelse.
Du hade lärt mig hur smådjur har det. Klapp klapp å hej då.
Man vänjer sig vid att vara gulligast i världen en dag i månaden.

Sista gången jag såg dig var du nära att sprätta upp mig med ditt glada tjoho!

Men av misstag såg jag ditt svarta koppel strama kring hjärtat
du själv dunsande som en jättelik fläskkotlett efter dig
en liten kompakt skugga
du fanns inte
finns inte
folk pekade med sina flottiga fingrar på violerna jag målat i ditt röda hjärta.

Ho ho skrek violerna gå inte vackra flicka.
Under vilket blommande träd ska jag stå för att glömma dig bäst?




Prosa (Kortnovell) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-17 23:12



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Härlig text, så mycket du! Älskar ditt målande språk!
2015-05-25

    Lena Söderkvist VIP
Suveränt roligt mitt uppe i det vemodiga. Krumbuktmästare där.
2015-05-18

  Måna N. Berger
Utmärkt, lysande! Vem har inte ett fett fläskben kletat i minnet, jodå...
2015-05-18

  i af apa
jo det gäller älska & gå vidare. jag förstår varför jag inte äter fläsk... en text full av starka bilder
2015-05-18

  Lars Hedlin
Starka ord och känslor
2015-05-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Du skriver hett om lustan efter någon. Som man kan bära med sig hela livet. Som tär och äter och man bara vill ha.
2015-05-18

  Nanna X
fläskkotletter bör man glömma
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP